Wednesday, 30 November 2011

promo code for tonton...

anda tidak perlu menulis promo code tersebut tinggalkan sahaja... saya juga pening time nak tulis promo code pastu sye try la x tulis lpstu boleh.... try la...

18 comments:

  1. thanxs ... tapi ada trouble sikit lor, tak leh nak log in ... sama ada salah password or user name ..... geram betul ....

    ReplyDelete
  2. benci la...bila da daftar 2...nk log in xblh bla...gilerr....benci nk tgk......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xper....
      cmner sknk da bole on ker...?

      Delete
    2. mmg lah dier suruh comfem dulu email tu kat yahoo email kot jika @yahoo.com

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. da register , and dah success ..
    tp xleyh nk log in..
    kta m'mdhkn ..
    tp xda bza pun..
    ssh jep..

    ReplyDelete
  5. tlg sy boley..?
    sy da pening...
    :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik gunakan @gmail

      kerana sah email di situ..

      Delete
  6. ber kali2 da sy try daftar tpi x bole jga... dy mau promo code,, eee geram la ,,,

    ReplyDelete
  7. Promo code tonton nak berapa nombor dan berapa huruf

    ReplyDelete
  8. dh ciap register tp x boley log in....

    ReplyDelete
  9. pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kusut btl r nk buka tonton,tolong laaaa

    ReplyDelete
  10. macam same jer prob kiter nie..xdpt nak log in...masuk nie,6 kali dh reg..tapi semua xdpt log in..huhu...helppppppp meee...

    ReplyDelete
  11. you all kene daftar pkai yahoo.com...
    lepas tuh register kt tonton balek...
    and ken pegy balek kt yahoo.mail kowg..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum guys,

    Nak daftar senang je. First, registered you account but only in one condition. Your email (bagi memudahkan) mestilah _______@gmail.com. Second, yes it is true for not inserting any promo code (don't fill in the blank, just let it be).

    3) Click register.
    4) Jangan tekan login terus! Check email anda balik, immediately untuk dapat reply dari dorang.
    5) And inside the email, they will give the URL for your LOGIN. Click the url, and voila! Dah siap. Korang boleh edit dashboard, save account masing2 and finallt watch the movies.

    gmail>open email>url>dashboard.

    Goodluck

    ReplyDelete